goedkope magnetron

Het goedkoopste type budget magnetrons, die duidelijk standaard microgolven zijn, kan bij supermarkten gekocht worden voor minder dan 50 euro. Maar als je van de beste magnetron kopen een echte strijd wil maken kun je beter onderzoek doen. Deze modellen zijn ongelooflijk eenvoudig en hebben alleen een warmte-instelling en een timer. Het prijspunt betekent ook dat deze opties bijna altijd het kleinste type magnetron op de markt zijn. Echter, voor degenen die bang zijn voor verschillende draaiknoppen en knoppen, ze zijn ongelooflijk minimalistisch en makkelijk te gebruiken.

Grill Magnetron Is De Meest Gekozen Van Dit Jaar

Er zijn variaties binnen deze verschillende typen. Zo kunt u bijvoorbeeld een van de bovenstaande in standalone of ingebouwd in uw keukenwerkblad (wat duurder is) krijgen. Daarnaast zijn de flatbed microgolven steeds populairder geworden. Deze microgolven maken gebruik van nieuwere technologie om de warmte gelijkmatiger te verdelen binnen de eenheden en de traditionele draaitafel methode af te schaffen. Ondanks hun voordelen zijn deze microgolven echter duurder dan traditionele modellen.

goedkope magnetron

Standaard Magnetron Is Ook Nog Steeds Enorm Populair In Nederland

Dit is het type magnetron dat de meeste mensen waarschijnlijk kennen. Het is gemaakt voor eenvoudige kookklussen zoals het opwarmen van voedsel, het ontdooien van diepvriesproducten, het opwarmen van gerechten en het opwarmen van soep die al een paar minuten op tafel ligt. Het is perfect voor eenvoudige kookklussen waarbij u niet hoeft te wachten op een conventionele oven om op te warmen.

  • Ze profiteren van het feit dat ze goedkoop en populair zijn (dus veel modellen om uit te kiezen), en goed voor eenvoudige verwarmingstaken.
  • Ze zijn echter beperkt in vergelijking met de volledig functionerende combinatiemicrogolven en zijn niet in staat om voedsel te bruinen, te roosteren of te grillen.

Combinatie Magnetron Wint Ook Flink Terrein In Nederland

Aan de top van de microgolftechnologie combineren combinatiemicrogolven het beste van twee werelden – en meer. Ze gebruiken microgolfenergie, ze worden geleverd met een grill, maar ze maken ook gebruik van convectieverwarming (zoals een heteluchtoven) – waardoor ze verder kunnen gaan dan alleen het grillen en verwarmen van voedsel, maar het ook goed kunnen koken. Misschien verrassend genoeg kunnen sommige kwaliteitscombinaties van microgolven net zo goed koken als conventionele ovens – maar met het voordeel van de snelheid.

  • Het profiteert van het feit dat het het beste en meest veelzijdige type magnetron is, van het feit dat het in staat is om voedsel en een oven te koken, maar dan wel sneller, en het heeft de neiging om met een heleboel functies te komen.
  • Het grootste nadeel van het bezit van een combimagnetron is dat deze veel duurder is dan welk ander type magnetron dan ook. Als u niet op zoek bent naar iets dat als ovensubstituut fungeert, overweeg dan om te kijken naar modellen met lagere specificaties.